Sicherheitshinweis

Ihre Verbindung zu Meine DAK wird wegen Inaktivität in Sekunden getrennt. Möchten Sie die Verbindung beibehalten?

Sigurimi shëndetësor për të punësuarit

Prandaj ne jemi sigurimi shëndetësor më i mirë për ju.

Fitnesi shpërblehet

120 Euro për palestër, fitness-tracker ose klub sportiv - falas me DAK Fit & Travel

Pastrim profesional i dhëmbëve

Jo në katalogun ligjor të përfitimeve të sigurimit shëndetësor, por me ne ju subvencionoheni deri në 60 euro në vit.

Vaksinat e udhëtimit

Të mbrojtur mirë gjatë udhëtimit: Ne kontribuojmë deri në 90 përqind të kostos së vaksinave tuaja të udhëtimit.

Përparësitë tona bindin tashmë mbi 5 milion persona të siguruar.

"Unë punoj shumë dhe jam i kënaqur që me DAK-Gesundheit mund të kujdesem për shumë gjëra online dhe duke qënë në rrugëtim."

Leon, 30 vjeç

"Më pëlqen të vrapoj dhe jam pjesë e një klubi sportiv. Është e mrekullueshme që DAK-Gesundheit paguan ekzaminimet e mia mjekësore sportive dhe merr pjesë në kostot e kurseve të mia."

Britta, 38 vjeç

Anëtarësohuni tani!

Shpejtë dhe thjeshtë - të siguruar mirë gjatë gjithë kohës

Dhe ka më shumë…

Ekzaminime

Zbulimi i hershëm është këtu fjala magjike. Prandaj, ne paguajmë disa ekzaminime që prej moshës 17 vjeçare.

Kinesio-Taping

Dhimbje dhe tension? Ne jemi të hapur për trajtime alternative.

Planet opsionale

Merrni mbrapsht një kontribut mujor në vit me Tarifën Premium DAK, Fit & Cash.

Linja telefonike

Ekspertët tanë mjekësorë ju dëgjojnë me kujdes dhe ju japin këshilla profesionale. Në çdo orë.