Sicherheitshinweis

Ihre Verbindung zu Meine DAK wird wegen Inaktivität in Sekunden getrennt. Möchten Sie die Verbindung beibehalten?

Здравствено осигурување за професионалци

Затоа сме најдоброто здравствено осигурување за вас.

Вежбањето ви се исплати

120 евра за теретана, Fitness-Tracker или спортски клуб - бесплатно со DAK Fit & Travel

Професионално чистење на забите

Непостоечко во каталогот на придобивки од законското здравствено осигурување, кај нас покриено со до 60 евра годишно.

Вакцинации за патување

Добро заштитени при патување: ние покриваме 90 % од трошоците за вакцинации потребни за вашите патувања.

Нашите предности веќе убедија над 5 милиони осигуреници.

„Работам многу и драго ми е што можам со DAK-Gesundheit да правам многу работи преку интернет и во движење“.

Леон, 30 години

„Џогирам и сум зачленета во спортски клуб, па затоа е супер што DAK-Gesundheit плаќа за моите спортски здравствени прегледи и покрива дел од трошоците за моите курсеви“.

Брита, 38 години

Станете член сега!

Брзо и лесно - добро осигурани во секое време

И има уште повеќе...

Редовни здравствени прегледи

Раното откривање е магичниот збор тука. Затоа, ние плаќаме некои прегледи веќе од 17-годишна возраст.

Kinesio-Taping

Болка и напнатост? Отворени сме за алтернативни третмани.

Опционални тарифи

Со премиум тарифата на DAK Fit & Cash, годишно добивате поврат за еден месец.

Дежурни телефонски линии

Нашите медицински експерти внимателно слушаат и даваат стручни совети. 24 часа дневно.